2021-04-25 06:41:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Kétszer is gondold meg, hogy kinek adod ki a bizalmas információidat

Napi horoszkóp április 25-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint szerelmes hangulatod van, de ezt a szerelmet most inkább házon kívül kell keresned. Na, nem kell feltétlenül hűtlenségre gondolni, inkább kirándulj a pároddal valami idillikus helyre. Otthon túl sok volt mostanság a gond.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Minden tervednek keresztbe tehet egy hirtelen otthoni változás, ezért csak bánj csínján a nagy tervekkel, meg a házastársaddal is. A változás egyébként jót is hozhat, fogd fel úgy, mint egy kisebb akadályt, amit le kell győzni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Úgy érzed, ha párkapcsolatod nincs rendben, akkor semmi sem működik az életedben. Bízz magadban, és akkor meglátod, hogy ez inkább fordítva igaz. Ha stabilan állsz a lábadon, akkor mindjárt rendben lesz a pároddal való viszonyod is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy Bikával most vállvetve segíthetitek egymást, és mindketten sokat tapasztaltok ebből a kapcsolatból. Te sokat tanulhatsz tőle elkötelezettséget és türelmet, az pedig tőled odaadást.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Dolgos hétvégére számíthatsz, de jókedved nem hagy el, örömödet leled abban, amit csinálsz. Amit most elkezdesz, az százszorosan meghozza gyümölcsét, mert a szívedet is beleadod. Csak ne kapkodj, mert szó szerint megütheted a bokádat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Még téged is ki lehet hozni a sodrodból, pedig te aztán igazán a józan kiegyensúlyozottság szobra volnál. Néha kicsit kiabálhatnál: sajnos van, akire csak az hat. Ma egy szomszéd vagy távolabbi ismerős lehet az, aki megérdemelné, hogy elmondd neki a véleményed.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Hosszú időt töltöttél aktív álmodozással, ideje végre a tettek mezejére lépned. Lehet, hogy érzelmi-szerelmi életedben kell döntő változtatásokat tenned, de lehet hogy a vállalkozás, önmegvalósítás terén keresel új utakat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Még, ha fárasztónak érzed is, használd ki az adódó lehetőséget: kellemesen fogsz csalódni. Kedveseddel meddő vitákba keveredhetsz anyagiak miatt. Próbáld meg elfogadni az érveit, és bízz a szerencsében! Jól járhatsz!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha igazán szereted a barátaidat, ne csak akkor keresd meg őket, amikor neked van szükséged rájuk. Talán nem is sejted, hogy milyen sokat segíthetsz most valakinek egy apró kis szívességgel is. Hívd fel azt az ismerősödet, aki a legmagányosabb!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Racionális lényed most nagy kihívásoknak van kitéve, váratlan, kiszámíthatatlan események borzolják idegeidet, amelyekre hirtelen nem is tudod, hogyan reagálj. Hidd el, hogy vége a lehető legjobb lesz!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bármennyire is elméleti típus vagy, az érzelmeid néha mégis elragadhatnak. És hát miért ne hagynád magát kicsit sodortatni? Most az egyszer engedj a csábításnak!


Halak: II. 19. - III. 20.

Kétszer is gondold meg, hogy kinek adod ki a bizalmas információidat, ami a tudomásodra jutott. Ha ügyes vagy, a magad hasznára is fordíthatod a dolgot, de az oktalan pletykálódással sokat veszíthetsz. Legalábbis valaki bizalmát...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: